a

Nyhet Fotona 6D

– Den ultimate ikke-kirurgisk Facelift

– Fotona 6D Laser Lift & Hals Skin Tightening er en 6-trinns behandling som bruker lasere som opererer i to forskjellige bølgelengder (Er: YAG og Nd: YAG).

Inkludert i pakkepris

 

SkinCeuticals Tripeptide-R Neck Repair er en korrigerende behandling spesifikt formulert for halsen, for å redusere tidlige til avanserte aldringstegn på halsen.

Topp Moderne

Fotona SP Dynamis

Behandlings Oversikt

BEHANDLINGSTID

90 Minutter

R

SMERTE

Minimale til Moderate

NEDETID

6 – 24 Timer

BEHANDLINGER

1 – 4

Fotona 6D® Face Lift & Hals Skin Tightening

Fotona 6D® Face Lift & Hals Skin Tightening, er en ikke-kirurgisk prosedyre som virker mot løs og slapp hud, rynker, ujevn hudfarge og tekstur.

Det er en ikke-invasiv behandling med potensial til å gi samme fordeler som invasive behandlinger, f.eks. trådløft, botulinumtoksin og fillere.

Definisjon av “6D” behandling

“6D” i Fotona refererer til de seks trinnene behandlingen bruker for å takle en rekke hudproblemer. Disse trinnene fungerer synergistisk og trenger inn i alle lag av hudens bindevev. Dette gir et bedre sluttresultat sammenlignet med individuelle og separate behandlinger.

Denne protokollen har 6 steg

“Fotona 6D”

  • Hudoppstramming på innsiden av kinnene (i munnhulen)
  • Oppvarming av huden for å stimulere kollagenproduksjon
  • Dypere oppvarming av huden, også for å stimulere kollagenproduksjon
  • Behandling av nasolabiale folder
  • Resurfacing i ansiktet (“peeling”)
  • Hals Skin Tightening
Booking App

Vi har inngått et samarbeid med PasientSky for gjøre time bestilling enda enklere, du kan bestille direkte via nettsiden, per telefon eller via app på mobil.

Last ned App til IOS eller Android.

Du logger deg enkelt inn med Bank ID, oppdaterer din kontakt info, søk opp klinikken (DermaMedispa) og bestill konsultasjon eller behandling(er).