a

Fotona 6D®

Fotona 6D®


Fotona 6D® Face Lift & Hals Skin Tightening, er en ikke-kirurgisk prosedyre som virker mot løs og slapp hud, rynker, ujevn hudfarge og tekstur.

Det er en ikke-invasiv behandling med potensial til å gi samme fordeler som invasive behandlinger, f.eks. trådløft, botulinumtoksin og fillere.

 

Les mer

Definisjon av “6D” behandling

“6D” i Fotona refererer til de seks trinnene behandlingen bruker for å takle en rekke hudproblemer. Disse trinnene fungerer synergistisk og trenger inn i alle lag av hudens bindevev. Dette gir et bedre sluttresultat sammenlignet med individuelle og separate behandlinger.

SkinCeuticals Tripeptide-R Neck Repair er en korrigerende behandling spesifikt formulert for halsen, for å redusere tidlige til avanserte aldringstegn på halsen.

 

 

Behandlingstid og Pris

BEHANDLINGSTID

90 Minutter

R

SMERTE

Minimale til Moderate

NEDETID

6 – 24 Timer

BEHANDLINGER

1 – 4

Fotona 6D Ansikt & Hals

8000,- inkl.mva

Ansikt & Hals 3 Behandlinger

24.000,- inkl.mva

– inkl. SkinCeuticals Neck Repair

Kan Kombineres Med

Fotona Smooth-Eye

Hvem kan ikke ta Fotona 6D?

 • Laserbehandlinger utføres ikke på gravide og ammende .
 • Noen typer medikamenter som f.eks marevan er også kontraindikasjon for laserbehandling.
 • Noen autoimun sykdom, noen typer kreft og personer med lysutløst epilepsi behandles ikke med laser.
 • De fleste laserbehandlinger har 21 år aldersgrense.

Fotona 6D®

Denne protokollen har 6 steg:

 • Hudoppstramming på innsiden av kinnene (i munnhulen)
 • Oppvarming av huden for å stimulere kollagenproduksjon
 • Dypere oppvarming av huden, også for å stimulere kollagenproduksjon
 • Behandling av nasolabiale folder
 • Resurfacing i ansiktet (“peeling”)
 • Hals Skin Tightening
Les mer
 • Behandlingene kan skreddersys for den enkelte, noe som gir allsidighet i prosedyrer og be-handlinger. Dette igjen gir utrolige og naturlig oppstrammende resultater da det stimulerer kroppens kollagen til å stramme og fylle huden.
 • På Derma Medi Spa har vi perfeksjonert denne teknikken og forbedret 4D-behandlingen til en 5D eller til og med 6D behandling som adresserer spesifikke problemer hos individuelle pasienter.
 • Denne behandlingen kan brukes på:

– Ansikt

– Mage

– Bryst

– Armer

– Rygg

– Klassisk Fotona 4D Behandling

Hvem kan ikke ta Fotona 6D?

 • Laserbehandlinger utføres ikke på gravide og ammende .
 • Noen typer medikamenter som f.eks marevan er også kontraindikasjon for laserbehandling.
 • Noen autoimun sykdom, noen typer kreft og personer med lysutløst epilepsi behandles ikke med laser.
 • De fleste laserbehandlinger har 21 år aldersgrense.
Behandlinger som kan kombineres med Fotona 6D®

Fotona Smooth-Eye®

Laser er en populær ikke-kirurgisk kosmetisk behandling. Resultatene varer relativt lenge sammenlignet med andre hudbehandlinger.

DERMAMEDISPA BEHANDLINGER

PRP – Vampyrbehandling

PRP har også fått navnet ”Dracula” eller «Vampire»-behandling fordi man bruker pasientens eget blod til injeksjonsbehandlinger.

OFTE STILTE SPØRSMÅL
FAQ
Hvordan fungerer Fotona 6D ansiktsløftning og hudoppstrammende laser?
 • Fotona 6D® Laser Lift & Rejuvenation er en 6-trinns behandling som bruker lasere som opererer i to forskjellige bølgelengder (Er: YAG og Nd: YAG).
 • Fotona 6D® Laser Lift & Rejuvenation stimulerer kollagenet til å trekkes sammen, noe som gir bedre tetthet i huden og med tiden også bedre hudelastisitet på grunn av økningen i kollagenproduksjonen.
 • Det fungerer ved å behandle både ansiktshuden og den indre munnhulen for å gi løft fra innsiden. I tillegg strammer opp halsen. Noen resultater kan ses umiddelbart, med fortsatt forbedring over tid.
Hvordan er helingsprosessen? Er det noe nedetid?
 • Det er minimalt med nedetid, praktisk talt null, avhengig av styrken av behandlingen og de daglige aktivitetene etter behandlingen.
 • Passende fuktighet til huden og solbeskyttelse anbe-fales etter inngrepet.
 • Helingsperioden varierer fra person til person. Hvordan huden reagerer på behandlingen varierer også. Du kan få bedre effekt med riktige tiltak etter behandlingen, som f. eks. solbeskyttelse og et effektivt hudpleieregime. Til slutt gjenopprettes naturlig elastin og kollagen som er gått tapt på grunn av aldringsprosessen.
Er det smertefullt?
 • Fotona 6D Laser Lift & Rejuvenation er behagelig og kan tåles godt. Det anbefales å bruke solkrem daglig og unngå overdreven soleksponering i minst 3 uker etter inngrepet.
 • Enkelte kan oppleve en mild og varm prikkende følelse under laserbehandling. Etter prosedyren kan huden bli noe rød og følsom, noe som er en del av helingsprosessen.
Hvor mange behandlinger trenger jeg?
 • For optimale resultater anbefales minst tre behandling, med minst 1 måned mellom behandlingene.
 • Deretter kan det hende du trenger vedlikehold én gang i året.
Hvorfor velge Derma Medi Spa’s Fotona 6D behandling:

1. En full Fotona 6D behandling har behandlingstid på 1,5 time. På grunn av denne utvidende behandlingstiden blir effekten av Fotona 6D Laser forsterket og gir bedre resultater.
2. Vår Fotona Laser er utstyrt med ekstra håndstykker som lar oss maksimere effektiviteten av behandlingen. Vi bruker et håndstykke som måler temperaturen under behandlingen. I tillegg øker MatrixView komforten og gir bedre sikkerhet med sanntidsovervåking av hudens temperatur. Optimal temperatur opprettholdes for best resultat og forhindrer underbehand-ling eller overoppheting av huden.

Vi bruker SmoothTouch LA Adapter som er en unik intra-oral vinkeladapter designet for å gjøre det lettere å plassere laserstrålen i munnhulen for bedre komfort og resultat.

3. I tillegg til standard 4D-protokollen legger Derma Medi Spa til 2 ekstra trinn. SMOOTH Erbium Laser (derav 6D) for å stramme hele ansiktet, halsen og nakken ytterligere. Dette gjør Fotona 6D Laser til vårt fremste valg innen stramming og løfting av huden.

Hva er SkinCeuticals Tripeptide-R Neck Repair
 • Tripeptide-R Neck Repair er en korrigerende behandling spesifikt formulert for halsen, for å redusere tidlige til avanserte aldringstegn på halsen.
  Ved å kombinere tre korrigerende teknologier med et fuktighetsgivende system styrker formelen hudens substans og støtter hudens motstandsdyktighet overfor synlige aldringstegn på halsen.
  Formulen som inneholder 0.2% ren retinol og beriket med 2.5% tripeptidkonsentrat og 5.0% glaucinkompleks, er klinisk dokumentert til å redusere utseende av flere aldringstegn på halsen inkludert horisontale halslinjer, kreppet halshud og forbedring av halsens fasthet. Treipeptide-R Neck Repair er spesielt utviklet for halspartiets delikate hud, passer til daglig bruk og komplementerer profesjonelle behandlinger.

 

 • FUNKSJONER & FORDELER
  Klinisk dokumentert for å redusere utseende av flere aldringstegn på halsen inkludert horisontale halslinjer, kreppet halshud og mangel på fasthet .

 

 • PÅFØRINGPåfør 1-2 pumpetrykk annenhver kveld fra décolleté til kjevelinjen ved å massere produktet i en oppadgående bevegelse. Etter en uke økes bruken til en gang hver kveld ADVARSEL Unngå øye- og leppeområdet. Skyll straks med rikelig vann ved kontakt med øynene. Ikke bruk på skadet eller irritert hud. Bruk sparsomt og ikke hver dag før din hud har vendt seg til det. Vanlige reaktioner på retinol kan omfatte mindre til moderat rødme, flassing og svie. Hvis du opplever noen av disse reaksjonene, avlsutt bruk av produktet i noen dager. Hvis irritasjonen utvikler seg og vedvarer, avlsutt bruk og kontakt lege. Hvis du aldri har brukt retinolprodukter før, må du begrense bruken til to ganger i uken, og deretter øke frekvensen gradvis, fra annenhver kveld, til en gang om kvelden. Retinol har en tendens til å øke lysfølsomheten. Påfør alltid bredsprektret solbeskyttelse når du bruker retinolprodukter og fortsett med å bruke solbeskyttelse i en uke etter endt bruk av retinol. Ikke bruk i kombinasjon med andre retinolprodukter. Bruk fugtighetskrem daglig og etter behov.
Avbestilling?

Avbestilling ved dokumentert sykdom – ingen gebyr.

Dersom indikasjonen for behandlingen endres – ingen gebyr.

Ikke møtt til konsultasjons time – belastes med et gebyr på 500,-

Avbestilling av behandling siste 24. timer før behandling, eller ikke oppmøte på behandlingsdag – belastes med 50 % av behandlingssum.

 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ønsker å avbestille timen må dette gjøres innen 24 timer før behandling, for uteblivelse eller for sen avbestilling av timen vil man belastes med et gebyr på 500,-
Fotona 5D® Face Lift & Skin Tightening Laser, er en ikke-kirurgisk prosedyre som virker mot løs og slapp hud, rynker, ujevn hudfarge og tekstur.