a

Kjemisk – Peeling

Kjemisk – Peeling (eksfoliering)


Kjemisk peeling (eksfoliering) er en kosmetisk behandling som utføres på ansiktet, hendene og halsen. Behandlingen brukes til å forbedre hudens utseende eller tekstur. 

Les mer

I denne prosedyren påføres kjemiske løsninger/syrer på området som behandles, noe som får huden til å eksfoliere og til slutt flasse av. Når dette har skjedd, er den nye huden jevnere, virker mindre rynket og kan ha mindre skade. 

 

 

Behandlingstid og Pris

BEHANDLINGSTID

30 Minutter

R

SMERTE

Minimale

NEDETID

0 – 12 Timer

BEHANDLINGER

Avhengig av type Peel

Per Behandling

700,- inkl.mva

Pakke 3 Behandlinger

1900,- inkl.mva

Kan Kombineres Med

Injeksjonbehandlinger

Hvem kan ikke ta Kjemisk Peel?

 • Kjemisk Peel utføres ikke på gravide og ammende .
 • De fleste behandlinger har 18 år aldersgrense.

Kjemiske peeling kan brukes til å:

 • Redusere fine linjer.
 • Forbedre utseendet til mindre arr.
 • Behandle visse typer kviser.
 • Redusere aldersflekker, fregner og mørke flekker (melasma) på grunn av graviditet eller bruk av p-piller.
 • Forbedre hudens tekstur.
 • Solskader kan forbedres etter kjemisk peeling.
 • Kjemisk peeling har ingen god effekt på slapp hud eller dypere rynker. Dette kan hjelpes ved andre typer kosmetiske prosedyrer, som for eksempel laser eller microneedling.
Les mer

Det er tre forskjellige typer kjemisk peeling man kan få. Disse inkluderer:

1. Overfladisk peeling, som bruker milde syrer som alfa-hydroksysyre for å forsiktig eksfoliere. Den trenger bare inn i det ytterste hudlaget.

2. Medium peeling, som bruker trikloreddiksyre eller glykolsyre for å nå det midtre og ytre laget av huden. Dette er mer effektivt for å fjerne skadede hudceller.

3. Dyp peeling, som trenger inn i det midterste laget av huden for å fjerne skadede hudceller; til disse peelingene brukes ofte fenol eller trikoloreddiksyre.

 

Hvem kan ikke ta Kjemisk Peel?

 • Kjemisk Peel utføres ikke på gravide og ammende .
 • De fleste behandlinger har 18 år aldersgrense.
Behandlingen kan kombineres med Kjemisk Peel

PRP – Vampyrbehandling

PRP har også fått navnet ”Dracula”- eller «Vampire» – behandling fordi man bruker pasientens eget blod til injeksjonsbehandlinger.

Laser Behandlinger

Laser er en populær ikke-kirurgisk kosmetisk behandling. Resultatene varer relativt lenge sammenlignet med andre hudbehandlinger.

Ansiktsbehandlinger

Hydrojellymask er en ny generasjon peel-of masker. Maskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger.

OFTE STILTE SPØRSMÅL
FAQ
Kjemiske peeling kan brukes til å:
Redusere fine linjer
-Forbedre utseendet til mindre arr
-Behandle visse typer kviser
-Redusere aldersflekker, fregner og mørke flekker (melasma) på grunn av graviditet eller bruk av p-piller
-Forbedre hudens tekstur
-Solskader kan forbedres etter kjemisk peeling
Kjemisk peeling har ingen god effekt på slapp hud eller dypere rynker. Dette kan hjelpes ved andre typer kosmetiske prosedyrer, som for eksempel laser eller microneedling.
Hvilken type kjemisk peeling kan man få?
Det er tre forskjellige typer kjemisk peeling man kan få. Disse inkluderer:

1.Overfladisk peeling, som bruker milde syrer som alfa-hydroksysyre for å forsiktig eksfoliere. Den trenger bare inn i det ytterste hudlaget.
2.Medium peeling, som bruker trikloreddiksyre eller glykolsyre for å nå det midtre og ytre laget av huden. Dette er mer effektivt for å fjerne skadede hudceller.
3.Dyp peeling, som trenger inn i det midterste laget av huden for å fjerne skadede hudceller; til disse peelingene brukes ofte fenol eller trikoloreddiksyre.

Hvem passer en kjemisk peeling best for?
Vanligvis får lyshudede og personer med lyst hår best resultat ved kjemisk peeling. Hvis du har mørkere hud, kan du også få gode resultater, avhengig av hvilket problem som behandles. Men det kan også skje at du får en ujevn hudtone etter prosedyren.
Hva skjer under en behandling?
Først rengjøres huden din grundig. Under en lett peeling brukes en børste til å påføre en kjemisk løsning på området som behandles. Huden vil begynne å bleke og kan få en svakt stikkende følelse. Deretter blir den kjemiske løsningen fjernet eller en nøytraliserende løsning blir tilsatt.
Hva forventes etter kjemisk peel behandling?
Avhengig av hvilken type kjemisk avskalling, oppstår en reaksjon som ligner på solbrenthet. Peeling innebærer vanligvis rødhet etterfulgt av flassing. Mild peeling kan gjentas med intervaller på én til fire uker til ønsket resultat er oppnådd.
Soleksponering må unngås i minst 2 uker etter kjemisk peeling, siden den nye huden din blir ømfintlig. Solkrem SPF 50 er veldig viktig.
Mulige bivirkninger/komplikasjoner:

Noen hudtyper utvikler mest sannsynlig en midlertidig eller permanent fargeendring etter en kjemisk peeling. Bruk av p-piller, påfølgende graviditet eller en familiehistorie med brun misfarging i ansiktet forsterker muligheten for dette.
Personer med herpes kan risikere at forkjølelsessår oppstår. Klientens lege kan forskrive medisiner for å forhindre eller behandle det.

Typer av peeling:

1. Peeling mot akne – Skin Recovery
Kontrollert peeling som kombinerer salisylsyre og mandelsyre. Den kraftige keratolytiske virkningen forbedrer effektivt strekkmerker og alvorlig utbrudd av kviser og omstrukturerer huden.

Indikasjon:
Alvorlig kviseproblem.
Kvise-arr.
Ru hud.
Røde strekkmerker.
Follikulitt.

Aktive ingredienser:
Salicilic Acid, Mandelic Acid, Resorcinol, Azelaic Acid, Retinol og Smart GPS®.

2. Glyco-Age
Fremmer epidermal cellefornyelse.
Kjemisk peeling som fremmer epidermal cellefornyelse, balanserer fuktighet i huden og forbedrer teksturen. Det er indisert for både seboreisk og tørr hud.

Indikasjon:
Seboreisk hud.
Reduksjon av porer.
Tørr hud.

Aktive ingredienser:
Glykolsyre, mandelsyre, melkesyre, vitamin A og Smart GPS®.

Hvordan virker det? (Virkningsmekanismen)
Syrene i formelen stimulerer epidermal cellefornyelse, reduserer tykkelsen på stratum corneum og tykner basalcellelaget, noe som fører til en forbedring i hudens tekstur og utseende, reduserer synlighet av porer og øker hudens fuktighet.

3. Mandelage
Multi-target Mandelsyre
Mandelsyre-peeling for behandling av moderat aldring av huden, overfladiske pigmenteringer og veldig synlige porer. Den fornyer overhuden og til og med hudtonen. Videre hjelper virkningen av MA til å fjerne og kontrollere lett inflammatoriske kviser.

Indikasjoner:
-Hud photoaging
-Overfladisk dyschromia.
-Lett inflammatoriske kviser.

Aktive ingredienser:
Mandelsyre, liponsyre, vitamin A og Smart GPS®.

Virkning:
Mandelsyre fornyer raskt, men forsiktig, epidermis, demper fine linjer og forbedrer hudens struktur, fasthet og glød. I tillegg reduseres også talg.

Hva er Smart GPS®?

Avbestilling?

Avbestilling ved dokumentert sykdom – ingen gebyr.

Dersom indikasjonen for behandlingen endres – ingen gebyr.

Ikke møtt til konsultasjons time – belastes med et gebyr på 500,-

Avbestilling av behandling siste 24. timer før behandling, eller ikke oppmøte på behandlingsdag – belastes med 50 % av behandlingssum.

 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ønsker å avbestille timen må dette gjøres innen 24 timer før behandling, for uteblivelse eller for sen avbestilling av timen vil man belastes med et gebyr på 500,-