a

Fotona 4D®Men

Fotona 4D®Men


Fotona 4D – Men er en innovativ form for hudfornyelse ved bruk av laser og foryngelse skreddersydd spesielt for mannlig hud.

Det er en ikke-invasiv behandling med potensial til å gi samme fordeler som invasive behandlinger, f.eks. trådløft, botulinumtoksin og fillere.

 

Les mer

Definisjon av “4D” behandling

Med Fotona 4D®Men blir Fotonas komplementære Er:YAG og Nd:YAG laserbølgelengder påført synergistisk i en 4-trinns foryngelsesprosedyre ved bruk av 3 forskjellige proprietære moduser (SMOOTH®, PIANO® og SupErficial™) for å forbedre ikke bare det overfladiske, men også de mediale og dypere strukturene til mannlig hud på en rask, sikker og presis måte. Resultatet er umiddelbar friskhet og stramhet med mer strålende hud som ser naturlig ungdommelig og sunn ut.

Nå mer enn noen gang er menn villige til å forbedre utseendet sitt med foryngelsesbehandlinger som hjelper dem å opprettholde et ungt, friskt og sunt utseende. Siden mannlig hud typisk er tykkere enn kvinners (med større porer, mer hår og mindre subkutant fett), har de fire protokolltrinnene i Fotona 4D®Men-behandlingen blitt optimert med vitenskapelig beviste laserparametere for å oppnå overlegne resultater i mannlig hud.
Med Fotona 4D®Men er det ikke behov for kirurgi, fillere eller giftstoffer. Ingen nedetid er nødvendig, og resultatene er umiddelbare og langsiktige. Dessuten, siden det ikke er noen risiko for hyperpigmentering, kan prosedyren utføres hele året.

 

 

Behandlingstid og Pris

BEHANDLINGSTID

45 Minutter

R

SMERTE

Minimale til Moderate

NEDETID

6 – 24 Timer

BEHANDLINGER

1 – 3

Behandling 4D ansikt

6600,- inkl.mva

4D ansikt 3 Behandlinger

17.000,- inkl.mva

Kan Kombineres Med

Smooth-Eye / PRP

Hvem kan ikke ta Fotona4D®Men?

 • Noen typer medikamenter som f.eks marevan er også kontraindikasjon for laserbehandling.
 • Noen autoimun sykdom, noen typer kreft og personer med lysutløst epilepsi behandles ikke med laser.
 • De fleste laserbehandlinger har 21 år aldersgrense.

Fotona 4D®Men

Denne protokollen har 4 steg:

 • SmoothLiftinTM – intraoral oppstramming
 • SMOOTHTM Remodeling – foryngelse og kollagen-remodellering
 • PIANOTM – dyp oppvarming og synergistisk oppstramming
 • SupErficialTM – lett peeling
Les mer

Fordeler med Fotona4D®Men                                                                                       

                                                                                   

 • Protokollinnstillinger skreddersydd spesielt for menn
 • Umiddelbar friskhet og stramhet
 • Mer ungdommelig og sunn hud
 • Naturlige resultater
 • Ikke-invasiv
 • Ingen nedetid

Hvem kan ikke ta Fotona4D®Men?

 • Noen typer medikamenter som f.eks marevan er også kontraindikasjon for laserbehandling.
 • Noen autoimun sykdom, noen typer kreft og personer med lysutløst epilepsi behandles ikke med laser.
 • De fleste laserbehandlinger har 21 år aldersgrense.
Behandlinger som kan kombineres med Fotona 4D®

Fotona Smooth-Eye®

Laser er en populær ikke-kirurgisk kosmetisk behandling. Resultatene varer relativt lenge sammenlignet med andre hudbehandlinger.

DERMAMEDISPA BEHANDLINGER

PRP – Vampyrbehandling

PRP har også fått navnet ”Dracula”- eller «Vampire»-behandling fordi man bruker pasientens eget blod til injeksjonsbehandlinger.

OFTE STILTE SPØRSMÅL
FAQ
Hvordan fungerer Fotona 4D / 5D ansiktsløftning og hudoppstrammende laser?
 • Fotona 4D® / 5D Laser Lift & Rejuvenation er en 4- eller 5-trinns behandling som bruker lase-re som opererer i to forskjellige bølgelengder (Er: YAG og Nd: YAG).
 • Fotona 4D® / 5D Laser Lift & Rejuvenation stimulerer kollagenet til å trekkes sammen, noe som gir bedre tetthet i huden og med tiden også bedre hudelastisitet på grunn av økningen i kollagenproduksjonen.
 • Det fungerer ved å behandle både ansiktshuden og den indre munnhulen for å gi løft fra innsiden. Noen resultater kan ses umiddelbart, med fortsatt forbedring over tid.
Hvordan er helingsprosessen? Er det noe nedetid?
 • Det er minimalt med nedetid, praktisk talt null, avhengig av styrken av behandlingen og de daglige aktivitetene etter behandlingen.
 • Passende fuktighet til huden og solbeskyttelse anbe-fales etter inngrepet.
 • Helingsperioden varierer fra person til person. Hvordan huden reagerer på behandlingen varierer også. Du kan få bedre effekt med riktige tiltak etter behandlingen, som f. eks. sol-beskyttelse og et effektivt hudpleieregime. Til slutt gjenopprettes naturlig elastin og kollagen som er gått tapt på grunn av aldringsprosessen.
Er det smertefullt?
 • Fotona 4D / 5D Laser Lift & Rejuvenation er behagelig og kan tåles godt. Det anbefales å bruke solkrem daglig og unngå overdreven soleksponering i minst 3 uker etter inngrepet.
 • Enkelte kan oppleve en mild og varm prikkende følelse under laserbehandling. Etter prose-dyren kan huden bli noe rød og følsom, noe som er en del av helingsprosessen.
Hvor mange behandlinger trenger jeg?
 • For optimale resultater anbefales minst to behandling, med minst 1 måned mellom behandlingene.
 • Deretter kan det hende du trenger vedlikehold én gang i året.
Hvorfor velge Derma Medi Spa’s Fotona5D-behandling:

1. En full Fotona5D-behandling har behandlingstid på 1-1,5 timer. På grunn av denne utvide-de behandlingstiden blir effekten av Fotona5D Laser forsterket og gir bedre resultater.
2. Vår Fotona Laser er utstyrt med ekstra håndstykker som lar oss maksimere effektiviteten av behandlingen. Vi bruker et håndstykke som måler temperaturen under behandlingen. I tillegg øker MatrixView komforten og gir bedre sikkerhet med sanntidsovervåking av hudens temperatur. Optimal temperatur opprettholdes for best resultat og forhindrer underbehand-ling eller overoppheting av huden.

Vi bruker SmoothTouch LA Adapter som er en unik intra-oral vinkeladapter designet for å gjøre det lettere å plassere laserstrålen i munnhulen for bedre komfort og resultat.

3. I tillegg til standard 4D-protokollen legger Derma Medi Spa til en 5. SMOOTH Erbium La-ser (derav 5D) for å stramme hele ansiktet, halsen og nakken ytterligere. Dette gjør Fotona 5D Laser til vårt fremste valg innen stramming og løfting av huden.

Avbestilling?

Avbestilling ved dokumentert sykdom – ingen gebyr.

Dersom indikasjonen for behandlingen endres – ingen gebyr.

Ikke møtt til konsultasjons time – belastes med et gebyr på 500,-

Avbestilling av behandling siste 24. timer før behandling, eller ikke oppmøte på behandlingsdag – belastes med 50 % av behandlingssum.

 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ønsker å avbestille timen må dette gjøres innen 24 timer før behandling, for uteblivelse eller for sen avbestilling av timen vil man belastes med et gebyr på 500,-
Fotona 4D® Face Lift & Skin Tightening Laser, er en ikke-kirurgisk prosedyre som virker mot løs og slapp hud, rynker, ujevn hudfarge og tekstur.