a

PRX-T33 Peeling

PRX-T33 Peeling


PRX-T33 er en biorevitaliserende, innovativ TCA peel som stimulerer regenerering av huden uten å involvere exfoliering av det ytterste hudlaget vårt, epidermis. Den styrker hudens vitalitet, korrigerer ujevnheter og reduserer strekkmerker.

 

Les mer
Denne biorevitaliserende peelingen egner seg for pasienter som ønsker resultatene, men ikke bivirkningene, av en TCA peel, med plumpende mesoterapieffekt.

 

Behandlingstid og Pris

BEHANDLINGSTID

30 Minutter

R

SMERTE

Minimale

NEDETID

Ingen

BEHANDLINGER

3 – 5

Ansikt

2000,- inkl.mva

Kropp

Fra 2000,- inkl.mva

Hvem kan ikke ta PRX-T33?

 • PRX-T33utføres ikke på gravide og ammende .
 • De fleste behandlinger har 18 år aldersgrense.

Brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

 • Rynker og linjer
 • Pigmenteringer/solskader
 • Tørr hud
 • Tapt elastisitet
 • Sprengte blodkar
 • Arr/strekkmerker
Les mer

Prinsippet bak den biorevitaliserende PRX-T33 peelen:

PRX-T33 peelingen representerer den nyeste generasjon TCA peel.  Den er basert på en innovativ formulering bestående av 33% TCA(Trikloreddiksyre, den aktive ingrediensen i peelingen) 5% Kojic syre og hydrogenperoksyd (H2O2).

Effektiviteten av denne nye typen TCA peel har blitt dokumentert i kliniske studier over en 10 årsperiode.  I 2015 ble behandlingen utført på over 100.000 pasienter.

 

Hvem kan ikke ta PRX-T33?

 • PRX-T33 utføres ikke på gravide og ammende .
 • De fleste behandlinger har 18 år aldersgrense.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
FAQ
Hvem kan ha nytte av en biorevitaliserende PRX-T33 peel?

Peelingen er egnet for pasienter som ønsker å:

 • Styrke hudens utstråling og lysreflekterende evne
 • Behandle utvidede porer
 • Plumpe huden som ved mesoterapi
 • Forbedre arr
 • Revitalisere huden på halsen
 • Øke hudens fuktnivå
 • Redusere strekkmerker
 • Forbedre hud på hendene
Hudanalyse før behandlingen

Vi tilbyr en uforpliktende konsultasjon I forkant av behandling, hvor vi gjør en hudanalyse, for å avklare hvorvidt en PRX-T33 vil svare til dine behov og forventninger. På en slik konsultasjon vil en grundig vurdering av huden din muliggjøre en skreddersydd plan for din hud, som kan involvere ulike estetisk- medisinske behandlinger.

Hvordan foregår behandlingen?

Første steg I den biorevitaliserende peelingen er grundig rens av området som skal behandles (ansikt, hals, decollete, mage, hender)

PRX-T33 påføres og masseres inn i huden. Mellom 2-5 lag påføres, etter hudtilstand og behov.

Huden vaskes tilslutt med lunkent vann, og behandlingen avluttes med påføring av fuktende og pleiende krem.

I dagene etter behandling påføres anbefalt fuktighetskrem 2-3 ganger daglig.

En behandling varer ca 30 minutter.

Hvilke resultater kan forventes av en biorevitaliserende PRX-T33 peel

Denne behandlingen har flere fordeler sammenlignet med andre estetiske hudbehandlinger.

Fordeler:

Overlegent effektiv overflatepeeling mtp revitalisering og korrigering av  huden, samtidig som flassing av det ytterste hudlaget epidermis unngås.

Ingen nedetid takket være effekten av hydrogenperoksyd.

Sammenlignet med tradisjonelle peelinger, reduserer PRX-T33 risikoen  for tilbakevendende pigmentering (brune flekker på behandlet område) Den kan trygt brukes på farget, asiatisk og blandingshud.

PRX-T33 har en oppstrammende effekt, og bidrar til at huden får tilbake plump og elastisitet. Ulikt andre behandlinger med samme effekt, er ingen nåler involvert I denne behandlingen, og dermed ingen risiko for merker på huden.

Hvor mange behandlinger er nødvendig for et optimalt resultat?

Det vil som regel være behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Antall behandlinger vil variere, avhengig av hvilke områder som behandles (ansikt, hals, arr, strekkmerker) hudens tilstand ift alder, solskader og livsstilsfaktorer som røyking. For en foryngelse av huden må det beregnes fra 1-5 behandlinger, med et intervall på 7 dager mellom hver gang. 

Hvor mange behandlinger som vil være aktuelt for den enkelte vurderes på konsultasjonen I forkant. Ulike serum kan være indikert både før og/eller etter behandling, som forberedelse og optimalisering av resultat utfra kosmetiske, estetiske og medisinske hensyn.

Hvilke kontraindikasjoner finnes for denne behandlingen?

PRX-T33 er kke aktuelt for pasienter med irritert hud som følge av seboreisk eksem eller utslett (herpes) . Dersom huden raskt blir rød og en brennende følelse oppstår, er det tegn på at huden er for sensitiv og behandlingen vil måtte avbrytes. Allergi mot Kojicsyre, latex, graviditet og amming er kontraindikasjoner.

Hvilke komplikasjoner kan oppstå ved denne peelingen?

Innholdet av hydrogenperoksyd modererer virkningen av TCA, hvilket hindrer deskvamasjon/flassing.  Denne biorevitaliserende peelingen forårsaker nesten ingen bivirkninger, selv om innholdet av TCA er høyere enn tradisjonelle peelinger (ca 15-20%).

Huden kan føles lett varm og irritert rett etter behandling, og litt rødhet kan forekomme. Flassing av huden er svært sjelden, men kan forekomme på svært sensitive områder eller der huden er tykkere, og kan vare i 2-3 dager.

Avbestilling?

Avbestilling ved dokumentert sykdom – ingen gebyr.

Dersom indikasjonen for behandlingen endres – ingen gebyr.

Ikke møtt til konsultasjons time – belastes med et gebyr på 500,-

Avbestilling av behandling siste 24. timer før behandling, eller ikke oppmøte på behandlingsdag – belastes med 50 % av behandlingssum.

 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ønsker å avbestille timen må dette gjøres innen 24 timer før behandling, for uteblivelse eller for sen avbestilling av timen vil man belastes med et gebyr på 500,-