Medisinsk, estetisk, spa

Behandlinger

Laser Behandlinger

LASER
BEHANDLINGER

Kosmetiske Behandlinger

KOSMETISKE
BEHANDLINGER

Spa Behandlinger

SPA
BEHANDLINGER

Vi finner riktige produkter og behandlinger kun for deg.

Hvorfor velge oss?

Derma MediSpa tilbyr skreddersydd, målrettet og personlig tilpassede behandlinger som er effektive og vitenskapelig utprøvd. Vi finner riktige produkter og behandlinger kun for deg.

DermaMedispa tilbyr skreddersydd, målrettet og personlig tilpassede behandlinger som er effektive og vitenskapelig utprøvd.

Treat Yourself

Derma Medi Spa
Derma Medi Spa

Relax. Enjoy.

Derma Medi Spa

Spa avdeling

Her har vi et fredelig atmosfære, du kan komme til ro og være helt avslappet, du kan legge hverdags stresset bak deg, bare fokusere på deg selv og din egen velvære.

Ansiktsbehandlingene våre og ulike ansiktsmasker gir deg både en avslappende opplevelse og næring til huden din.

Derma Medi Spa ønsker å være en trygg klinikk for både pasienter og ansatte
Derma Medi Spa Behandlinger

Covid 19 Info

Vi ønsker å være en trygg klinikk for både våre pasienter og ansatte. Vi ber derfor deg som har vært i utlandet eller har luftveissymptomer, kvalme eller hodepine om å utsette ditt besøk hos oss i 10 dager.

Ved fysisk oppmøte på klinikken ønsker vi at dere  viser hensyn og bruker munnbind, samt spriter hender på vei inn og ut.

Vær vennlig å tørk av mobiltelefon med antibac før den er i bruk. Vi ønsker at alle skal føle seg trygge hos oss, takk for at du hjelper oss med dette!

Booking App
Last ned vår booking app, så er det enda enklere å bestille!

Vi har inngått et samarbeid med PasientSky for gjøre time bestilling enda enklere, du kan bestille direkte via nettsiden, per telefon eller via app på mobil.

Last ned App til IOS eller Android.

Du logger deg enkelt inn med Bank ID, oppdaterer din kontakt info, søk opp klinikken (Derma MediSpa) og bestill konsultasjon eller behandling(er).

Derma Medi Spa har inngått en avtale med PasientSky.
Våre behandlinger