a

L’Oréal Samarbeider Med Clue

– L’Oréal + Clue.

– L’Oréal samarbeider med menstrusjonsappen Clue, for å fremme vitenskapelig kunnskap om forholdet mellom hudhelse og menstruasjonssyklus.

Enkelt

Oversiktlig

Noe helt nytt på markedet

L’Oréal kunngjorde 4. august, 2021 et nytt partnerskap med Clue for å utdype kunnskapen om forholdet mellom hudhelse og menstruasjonssyklus. Clue har over 12 millioner brukere i 190 land og er ledende innen Femtech. Dette samarbeidet knytter L’Oréals historiske hudpleiekompetanse og skjønnhetstekniske ambisjoner sammen med Clues ledelse innen reproduktiv helse og datadrevet teknologi. I tillegg vil Clue samarbeide med L’Oréals Active Cosmetic Division og dets kliniske eksperter for å utvikle vitenskapelig informert nytt innhold om menstruasjonssyklus og hudhelse for Clues reproduktive helse-leksikon på Helloclue.com.
Clue co-CEO

“Audrey Tsang”

 

“Vi er glade for å samarbeide med det største skjønnhetsselskapet i verden for å fremme det vi vet om forholdet mellom menstruasjonssyklusen og helsen til huden vår,”

Booking App

Vi har inngått et samarbeid med PasientSky for gjøre time bestilling enda enklere, du kan bestille direkte via nettsiden, per telefon eller via app på mobil.

Last ned App til IOS eller Android.

Du logger deg enkelt inn med Bank ID, oppdaterer din kontakt info, søk opp klinikken (DermaMedispa) og bestill konsultasjon eller behandling(er).